Úgy tűnik sok ember követ el lassú öngyilkosságot, és még csak nem is tudnak róla. Sokan csodálkoznak azon, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben, s közben nem is gondolnak arra, hogy a bőrünk alatt sok kis élőlényről kellene gondoskodnunk. Csendes kis élőlényekről, akik a végsőkig segítenek, s akikről talán tudomást sem veszünk.

Senki sem vitatkozik azzal, hogy a testünk sejtekből áll. Talán még azzal sem, ha ezek a sejtek megbetegszenek megbetegedhet az egész test. Néhányan azonban lehet, hogy nincsenek annak tudatában, hogy ezeknek a sejteknek az állapota hatással van az ember közérzetére.

 

A kis élőlény közül egy, amelyik rendületlenül dolgozik azért,
hogy a testünk működőképes legyen.
Az emberek többsége sokszor nem is gondol rájuk és tudtán kívül kínozza és mérgezi őket, s csodálkozik, amikor feladják a harcot, és a test egyre rosszabb állapotba kerül, s végül nem működik tovább.
(Kép forrása: http://termtud.akg.hu/okt/10/embertan/1sbiol.htm)

 

Úgy tűnik napjainkra az emberek sokkal többet foglalkoznak az autójuk egészségéről, mint a saját testük egészségéről. Azt is mondhatnám, ha úgy foglalkozna valaki az autójáról, mint ahogy a saját testével, akkor az a jármű hamar tönkremenne.

A testünk sejtekből áll. Ezek kis élőlények. Még akkor is azok, ha nem látjuk őket. Sok-sok ilyen kis élőlény együttes működése teszi lehetővé, hogy a test egésze működjön. Nagyon érdekes, hogy ezt még akkor is megteszi, ha a tulajdonosa a legszörnyűbb dolgokat követi is el ellenük. Úgy tűnik a végsőkig kitartanak.

Ezeknek a kis élőlényeknek taplálékra van szükségük. Ezek a fehérje, az ásványi anyagok, a vitaminok és víz.

Olyan, mint az autónk. Ha dízel autónk van, akkor gázolajra, ha benzines, akkor benzinre, tehát a MEGFELELŐ üzemanyagra van szüksége a működéshez. Biztos hallott már olyanról, hogy valaki rossz üzemanyag fajtát tankolt az autójába. Mi történt ekkor? Az autó megállt, vagy rosszabb esetben tönkrement. Ugyanígy ha valakinek az autójából kifogy a hűtővíz és nem veszi észre, a motor túlhevül és tönkremegy.

Így van ez a saját testünkkel, és a testünket alkotó sejtekkel is. A megfelelő üzemanyagra van szükségük.

De menjünk ennél tovább. Határozzuk el, hogy tönkretesszük az autónkat. Mit kellene tennünk? Kezdeti lépésként adagolhatunk egy kis homokot a motorba. Aztán folytathatnánk egy kis víz hozzáadásával a benzinhez vagy a gázolajhoz. Előbb utóbb el fogjuk érni a kívánt célt: Az autó tönkremegy, használhatatlanná válik.

Akkor most nézzük a testet. A test sejtekből áll, és megvan a neki megfelelő üzemanyaga. Határozzuk el, hogy tönkretesszük. Mit kellene tennünk? Kezdeti lépésként adjunk neki sok szénhidrátot, és cukrot és vonjuk meg tőle a vitaminokat, ásványi anyagokat. Aztán ne adjunk neki kellő mennyiségű folyadékot és fehérjét. Ennek hatására a sejtek alultápláltak és rossz állapotúak lesznek. Ennek a legkülönbözőbb jelei lesznek betegségek formájában. Ezek a betegségek a jelző berendezések. Ugyanúgy, mint az autónk műszerfalán a kis lámpák. Egyre több lámpa kezd jelezni és kezd elfogyni a lóerő!

De gyorsítsuk meg a folyamatot, és adjunk a sejteknek közvetlenül mérget. Az első lehetőség az alkohol (más néven ethanol, amivel az autónk vidáman működik), s ami köztudottan idegméreg. Megöli az idegsejteket. Ezt már nagyon kis mennyiségnél is lehet érezni, hiszen az információ továbbításért felelős sejtek haldoklásakor vagy halálakor romlik a látás, és általában a test érzékelése.

Ha valaki még hatékonyabb akar lenni, további méreganyagokat juttat el a sejtjeihez a legkülönfélébb drogok formájában. Nem is részletezném ezeket.

És most jöjjön egy feladat. Megkérlek kedves olvasó, hogy legközelebb mikor beteg emberekkel találkozol (erre legjobb egy kórházba bemenni), kérdezd meg tőlük: Milyen üzemanyaggal működtetik a sejtjeiket és a testüket? Szoktak-e méreg anyagokat adni nekik?

MEG FOGSZ LEPŐDNI A VÁLASZOKON, ÉS TÖBBÉ NEM LESZ KÉRDÉS SZÁMODRA, HOGY MI AZ OKA ANNAK A RENGETEG BETEGSÉGNEK, AMIT AZ EMBEREK GYAKORLATILAG MAGUK, SOKSZOR HOSSZÚ KITARTÓ MUNKÁVAL ÁLLÍTANAK ELŐ.

Így ha valaki elkezdi a megfelelő üzemanyagot, és egy kicsit kevesebb méreganyagot adni a sejtjeinek már az is óriási előre lépés. A csendes kis élőlények meghálálják.

Nézd meg a drogok (méreg anyagok) hatásáról szóló előadást, és ismerkedj meg azzal a szervezettel, amelyik képes a mérgezés hatásait megszüntetni: http://narcononbalaton.hu/ 


A bejegyzés trackback címe:

https://drogstory.blog.hu/api/trackback/id/tr673740408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása