Sokan nem is gondolnák, hogy miközben legális és illegális drogokat fogyasztanak, majd később gyermeket hoznak a világra, milyen tragédiát készíthetnek elő tettükkel. 

Miközben a társadalomban még mindig nincs a drog szó pontosan meghatározva, így sokan a terhességük alatt úgy fogyasztanak legális vagy illegális drogot, hogy nem tudják pontosan mit is tesznek. A drog negatív irányba befolyásolja az emberi test működését, és a legtöbb estben a fogyasztás közben annak egy része elraktározódik a szervezetben, amit a gyermek szintén beépít a sajátjába.

http_www_nowpublic_com_health_babys_smile_drug_high_mothers_4.jpg

Vigyázzunk rájuk! Nem érdemlik meg, hogy drogfüggőként szülessenek meg.
(Kép forrása: http://www.nowpublic.com/health/babys-smile-drug-high-mothers-4

 
Sok anya panaszkodik depresszióra, elhanyagoltságra a terhessége alatt, amit sok esetben orvos által felírt szerekkel igyekeznek csillapítani. Ezek, és a fiatalkori szórakozások alatt elfogyasztott anyagok aztán a születendő gyermek testének részeivé válnak, ahol akár genetikai elváltozásokat is okozhatnak.

De a legnagyobb baj sokszor a szemnek láthatatlan marad.

A megszületett gyermek az édesanya testének részeként hozzászokik a terhesség alatt fogyasztott drogokhoz. Majd a születés után ezeket az anyagokat már nem kapja az anya szervezetén keresztül, és szinte azonnal elvonási tünetek jelentkeznek.

Ilyenkor ezek a csecsemők nem sírnak, hanem sikítanak, amit a szülészeteken dolgozók ma már nagyon pontosan felismernek.

Az ártatlan fiatal gyermek, aki előtt gyönyörű jövő is állhatna, már az első napjaiban átéli azokat a kínokat amik a drogok elvonása okoz. És még el sem tudja mondani...

Tudd meg mik a drogok, és ismerd meg a működésüket filmünkön:
KATTINTS IDE! ENNYIVEL TARTOZOL MAGADNAK, ÉS GYERMEKEIDNEK!

A bejegyzés trackback címe:

https://drogstory.blog.hu/api/trackback/id/tr324920184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása